A Simple Key For su tesisatçısı Unveiled

Wiki Article

Bu durumun tespiti için öncelikle tesisatçıların her su kaçak tespitte yaptığı gibi dairenin temiz su tesisatını take a look at eder ve kullandığı ekipmanla su kaçağının yerini tespit eder ve tespit edilen borudaki patlak tamir edilir.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

 Şimdi ise teknolojinin lawnımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertisementımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, sızıntıların hızlı bir şekilde tespit edilip önlenmesini sağlayarak ev sahiplerinin sorunlarını azaltmaktadır. Akıllı su kaçağı tespiti sensör sistemleri ile donatılan evler, su kaçağı konusunda daha güvende olmanın yanı sıra enerji tasarrufu ve çevre dostu bir yaşam sağlamaktadır.

Kapsamlı bir şekilde araştırma sonucu kaçağı bulup gereken hassasiyet ve özveri ile su kaçağı tespit sorunu tamamen hallettiler.

Tesisatta su kaçağı nasıl anlaşılır bunu anlamak için su kaçağı belirtileri çabuk ortaya çıkar mı? Su kaçağının olduğunu anlamanız için ya alt komşudan şikayet ya da evde bir yerlerde kabarma olmalıdır. Su kaçağının olduğunu anladığınız andan itibaren hızlı davranın.

Bu da ek maliyetlere sebep olabilir. Siz de bu iki konuya dikkat ederek stetoskop ile su kaçağı tespiti evde yapabilirsiniz.

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Fırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız su kaçak tespiti ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı exam yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki su kaçağı tespit dairede de su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer önemli konu ise bazı durumlarda yanlış su kaçağı tespit bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page